Onze salon.

Een bezoek aan Vrouwenzaken KERASTASE kappers is zeer zeker de moeite waard! Laat je overtuigen en kom gewoon eens vrijblijvend binnenlopen.

Een goed kapsel maakt elke vrouw mooier en aantrekkelijker. Dit heeft directe invloed op hoe je jezelf voelt, thuis en op het werk. Een goed kapsel maakt niet alleen mooi, maar geeft ook meer zelfvertrouwen en is dus erg belangrijk!

Ben je op zoek naar een kapper die ├ęcht naar je luistert en alles weet van de allernieuwste haartrends, coupes, kleuren en technieken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet ieder haartype is hetzelfde en voor een perfect resultaat zullen we eerst met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn. Heb je zin in een metamorfose? Ons professioneel team werkt met passie en zorg en zal je graag gratis en deskundig haaradvies geven, waarbij we natuurlijk rekening houden met je specifieke wensen.

Een bezoek aan Vrouwenzaken is vertrouwd en geeft je altijd een heerlijk gevoel! Zo wassen wij geen haren, maar geven een relaxte haarmassage. Gun jezelf een moment van rust en laat je je eens lekker verwennen bij Vrouwenzaken.

Wij ontvangen je graag in een 'jaren 50' ambiance in onze prachtige zaak en staan volledig voor je klaar!

Namens het team Vrouwenzaken,
Wilma de Jonge

Vrouwenzaken

Vrouwenzaken  © 
Privacy

Realisatie:    Blixxum! Design