Image Skincare

Visie op huidverbetering – IMAGE Skincare
IMAGE Skincare is een internationale expert op het gebied van huidverbetering.
De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.
IMAGE Skincare is geschikt voor professionele behandelcentra én thuisgebruik. IMAGE Skincare is alleen verkrijgbaar op advies van de schoonheidsspecialist, huidtherapeut of arts. Een stralende huid voor iedereen!

De voordelen van IMAGE Skincare-producten
• Vrij van chemische geur- en kleurstoffen
• Vrij van parabenen
• Niet op dieren getest
• Natuurlijke conserveringsmiddelen
• Maximaal resultaat door gelijke werkstoffen in thuis- en salonproducten

Image Skincare Behandelingen

Signature Facial 
Huidindicatie: Rosacea,Droge/gedehydrateerde huid, Postoperatie, Post microdermabrasie

Deze behandeling zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles; het verstevigt de huid met retinol, verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloe vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van hyaluronzuur. 

Ormedic Facial

Huidindicaties: gevoelige huid, geïrriteerde huid, zwangere vrouwen, rokershuid

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingredienten, met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiele olien, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

Bovengenoemde behandelingen bestaan uit een reiniging, dieptereiniging, epileren, 2x masker, onzuiverheden verwijderen, massage, dagverzorging 

O2 Lift 

Huidindicaties: Alle huidtypen

A breath of fresh skin.
Een luxe behandeling die de huid verzorgt, beschermt en verfrist. De behandeling is een sensatie op zich, door het Oxgenating Facial Masque. Dit masker bruist en zorgt voor een tintelende ervaring. En tegelijkertijd wordt de huidkleur door het bruisende, lichte peelingsysteem, geëgaliseerd. Voor een direct resultaat.

Deze behandeling wordt ook wel de rode loper behandeling genoemd, omdat hij heel mooi in te zetten is voor bijvoorbeeld een feestje. Deze luxe behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid wat in een egale, stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert   

I Peel 

IMAGE Skincare heeft een uitgebreide peeling lijn: I PEEL, waarmee een tal aan verschillende peeling behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Voor elke wens, huid en huidprobleem een passende peelingbehandeling. Ook heeft IMAGE Skincare verschillende facials die in de salon kunnen worden toegepast.

Bij een peeling wordt een dunne laag van de gezichtshuid verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen. Een peeling stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces vertraagt. IMAGE I Peel staat voor revolutionaire resultaten. IMAGE I PEEL is een peelingproductlijn met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, papaja, groene thee en vitamine C. Effectief tegen huidproblemen. Gegarandeerd resultaat. 
Werkzame stoffen:
• AHA’s, waaronder natuurlijke organische zuren en fruitzuren
• BHA’s, waaronder salicylzuur uit de wilgenbast

Online afspraak maken   Tarieven   

Vrouwenzaken

Vrouwenzaken  © 
Privacy

Realisatie:    Blixxum! Design