voedingscoach bij Vrouwenzaken Assen

Alice Terhuizen

Ken je dat de struggle met jezelf . Elke maandag dacht ik weer opnieuw dat ik het deze week ging doen! Vaak was ik aan het eind van de dag niet geslaagd waardoor ik twijfelde aan mezelf en baalde dat het weer niet was gelukt. En denk je verdorie waarom lukt het mij niet….. weer gefaald. Ik kan het niet, twijfel, onzekerheid en frustratie.

Voeding is in mijn hele leven een leidraad geweest. Eigenlijk met de paplepel ingegeven. De eerste levensjaren opgegroeid op de boerderij met natuurlijk eten. Groenten uit eigen tuin, eitjes van kippetjes die scharrelende op het erf, vlees van eigen koeien. Eerlijke voeding stond bij ons thuis centraal alhoewel er ook wel soms in doorgeslagen werd in het macrobiotische tijdperk van mij moeder waarin je je mes rechtop kon zetten in de notenpasta. Maar eten heeft mij altijd gefascineerd. Later in mijn opleiding als A-verpleegkundige waarin een deel diëtetiek zat werd eten wederom een belangrijk onderdeel.

E-mail sturen

Over mij.

Na te zijn gescheiden en ik had geen baan meer en veel te zwaar ben ik zelf afgevallen bij een coach. Na een opleiding te hebben gevolgd ben ik met mijn eigen praktijk begonnen en coach ik al 10 jaar mensen die net als ik een probleem hebben met overgewicht.

Mijn visie: De impact van overgewicht wordt in onze maatschappij onderbelicht. Het is een breed probleem als je er last van hebt. Al is het niet eerlijk, het is de harde realiteit.

Omdat ik zelf zo vaak heb gestruggeld, en nog steeds wel eens doe, weet ik precies waar mijn klanten mee worstelen. Ik ga je niet helpen het perfecte plaatje te zijn, want daar geloof ik niet in. En ik kan de boze buitenwereld niet veranderen maar jou wel helpen te veranderen in je lijf en je hoofd. Ik ga verder dan alleen naar het gewicht kijken.

Ik kijk naar jou als persoon, luister naar je problemen maar ben tegelijkertijd je stok achter de deur. Ik denk in oplossingen en niet in problemen. Dat ben ik ten voeten uit kijk naar mogelijkheden en denk niet in onmogelijkheden. Alles is mogelijk! Mijn ervaring is de aanhouder wint. En voel geen chroom want ik oordeel en veroordeel niet ook al is het je zoveelste poging.

Ben jij ook een aanhouder, neem contact met mij op!

Vrouwenzaken

Vrouwenzaken  © 
Privacy

Realisatie:    Blixxum! Design